LIER SUSHI EN WOK PALACE LIER

LIER SUSHI EN WOK PALACE LIER Japans Restaurant

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 529 reviews
11 Apr 2021 at 21:34 Super lekkere wok mix !! Echt de beste dat ik al heb gegeten !! Aanrader
9 Apr 2021 at 7:07 Had 1x noodles en 1x rijst besteld en heb 2x rijst gekregen, wat spijtig was. Levering was stipt op tijd! Het vlees in de wok was ook heel taai
6 Apr 2021 at 19:12 Warm en lekker. Snel geleverd. Extra saus bijgevoegd zoals gevraagd. Bedankt
5 Apr 2021 at 22:02 It was very good, but we had to waight very long
4 Apr 2021 at 19:28 Alles lekker en heel vlot verlopen
30 Mar 2021 at 21:18 Slechtste sushi ooit! Verre van vers! 50 euro en niet te eten! Schandalig!!
24 Mar 2021 at 5:47 Zeer correct, hebben mij opgebeld nadat ik online take away besteld had, mijn straatnaam vergeten was in te vullen. En het eten was weer top zoals altijd!
21 Mar 2021 at 20:24 Ik zou het niet weten hoe mijn bestelling was, twee uur na het bestellen heb ik ze nog steeds niet ontvangen.
19 Mar 2021 at 19:19 Deze keer warm eten geleverd. Het eten was lekker. De levertjes was vroeger dan melding had aangegeven. Waarvoor dank!
3 Mar 2021 at 19:15 Lekker en zeker genoeg! Bezorgtijd stond aangeduid als 80min, maar was er al veel sneller.